Τελευταίος έλεγχος: 18/05/2021

Δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας

Σας επηρεάζει το Brexit;

Από την προστασία της διανοητικής ιδιοκτησίας σας προκύπτουν διάφορα οφέλη:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διανοητική ιδιοκτησία, εξατομικευμένη βοήθεια και καταχώριση εμπορικού σήματος, μπορείτε να απευθύνεστε στην ψηφιακή υπηρεσίαΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου  του Γραφείου Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO).

Έχετε πρόσβαση στις εθνικές πληροφορίες παρακάτω.

Έχετε ερωτήσεις για κάποια χώρα;

Σχετικά Θέματα

Χρειάζεστε βοήθεια από τις υπηρεσίες υποστήριξης;

Επικοινωνήστε με ειδικευμένες υπηρεσίες παροχής βοήθειας

Ευρωπαϊκό Γραφείο Υποστήριξης ΔΔΙΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου

Δωρεάν παροχή συμβουλών και κατάρτισης σχετικά με τη διαχείριση της διανοητικής ιδιοκτησίας για έργα συγχρηματοδοτούμενα από την ΕΕ ή διακρατικές επιχειρηματικές συμφωνίες.

Γραφείο υποστήριξης ΜΜΕ για θέματα ΔΔΙ

Δωρεάν συμβουλές και επιχειρηματικά εργαλεία για τη διαχείριση της διανοητικής ιδιοκτησίας στην Κίνα, τη Λατινική Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία.

InnovAccessΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου

Εθνικά μέτρα στήριξης, διαδικασίες καταχώρισης και πληροφορίες για τη νομοθεσία που εφαρμόζεται από γραφεία ΔΔΙ σε 30 ευρωπαϊκές χώρες.

Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO)Άνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου

Ενημερωθείτε για τα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας στην ΕΕ, λάβετε δωρεάν εξατομικευμένη υποστήριξη και υποβάλετε ηλεκτρονικά αίτηση καταχώρισης σήματος, σχεδίου ή υποδείγματος.

Τοπική υποστήριξη επιχειρήσεων

Έχετε απορίες σχετικά με τη λειτουργία μιας διασυνοριακής επιχείρησης , π.χ. σχετικά με εξαγωγές ή επέκταση σε άλλη χώρα της ΕΕ; Εάν ναι, το δίκτυο Enterprise Europe μπορεί να σας δώσει συμβουλές δωρεάν.

Περισσότερες υπηρεσίες παροχής βοήθειας

Διαβιβάστε αυτή τη σελίδα: