Последна проверка: 05/10/2022

Права върху интелектуална собственост

Защитата на вашата интелектуална собственост има няколко предимства:

За повече информация относно интелектуалната собственост, персонализирана подкрепа и регистрация на търговски марки вижте уебсайта на Службата на Европейския съюз за интелектуална собственостОтваряне като външна връзка (EUIPO).

Вижте националната информация по-долу.

Изберете държава

Вижте също

Нуждаете се от съдействието на службите за помощ?

Свържете се със специализираните служби за помощ

Европейско бюро за помощ по въпросите на интелектуалната собственост

Безплатни съвети и обучение по въпросите на управлението на интелектуалната собственост за съфинансирани от ЕС проекти или транснационални стопански сделки.

InnovAccess

Информация за националните мерки за подпомагане, законодателството и процедурите за регистрация, предоставена от службите за интелектуална собственост в 30 европейски страни.

Бюро за помощ за МСП относно интелектуалната собственост

Безплатни консултации и бизнес инструменти за управление на вашата интелектуална собственост в Китай, Латинска Америка и Югоизточна Азия.

Служба на Европейския съюз за интелектуална собственост (EUIPO)

Научете за правото върху интелектуалната собственост в ЕС, получавайте безплатна персонализирана помощ и кандидатствайте онлайн за регистрация на търговска марка или дизайн.

Имате ли въпроси относно извършването на стопанска дейност през граница, например износ или разширяване на дейността в друга страна от ЕС? Ако отговорът е да, Enterprise Europe Network може да ви даде без платен съвет.

Можете да използвате и Инструмент за търсене на услуги за оказване на помощ, за да намерите необходимата ви помощ.

Споделяне на страницата: