Laatste controle: 05/10/2022

Intellectuele-eigendomsrechten

Bescherming van uw intellectuele eigendom heeft diverse voordelen:

Ga voor meer informatie over intellectuele eigendom, persoonlijk advies en de inschrijving van uw handelsmerk naar het digitaal loketDeze link brengt u naar een andere website van het Europees Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie (EUIPO).

Meer informatie over de lidstaten vindt u hieronder.

Kies een land

Zie ook

Advies van een expert? Wij helpen u op weg.

Vraag advies aan experts

Europese IER-helpdesk

Gratis advies en opleiding over beheer van intellectuele eigendom voor door de EU gecofinancierde projecten of transnationale zakelijke overeenkomsten.

InnovAccess

Nationale steunmaatregelen, registratieprocedures en informatie over wetgeving van van nationale diensten voor industriële eigendom in 30 Europese landen.

MKB-helpdesk voor IPR-kwesties

Gratis advies en zakelijke hulpmiddelen voor het beheer van uw intellectuele eigendom in China, Latijns-Amerika en Zuid-Oost-Azië

Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie (EUIPO)

Informatie over intellectuele-eigendomsrechten in de EU, gratis ondersteuning op maat en onlineregistratie van handelsmerken en ontwerpen.

Hebt u vragen over zakendoen in het buitenland? Denkt u aan exporteren of uitbreiden naar een ander EU-land? Zo ja, dan kan het Enterprise Europe Network u gratis advies geven.

U kunt ook gebruikmaken van de zoekfunctie voor ondersteunende diensten om de juiste hulp voor u te vinden.

Deze bladzijde delen: