Tarkistettu viimeksi: 16/06/2022

Teollis- ja tekijänoikeudet

Teollis- ja tekijänoikeuksien suojaaminen on monella tapaa hyödyllistä:

Lisätietoa teollis- ja tekijänoikeuksista, tavaramerkkien rekisteröinnistä sekä yksilöityä tukea ja neuvoja saa Euroopan unionin teollis- ja tekijänoikeuksien viraston (EUIPO) sivustoltaLinkki johtaa toiselle sivustolle.

Tästä saat maakohtaista tietoa.

Onko sinulla kysyttävää jostakin maasta?

Tarvitsetko apua?

<span>Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi</span>

Euroopan teollis- ja tekijänoikeuksien neuvontapalvelu

Maksutonta neuvontaa ja koulutusta teollis- ja tekijänoikeuksien hallinnoinnista EU:n osarahoittamia hankkeita ja kansainvälistä liiketoimintaa varten

InnovAccess

30 Euroopan maan teollis- ja tekijänoikeusviraston toimittamaa tietoa alan kansallisista tukitoimenpiteistä, rekisteröintimenettelyistä ja lainsäädännöstä

Teollis- ja tekijänoikeusneuvontaa pk-yrityksille

Maksutonta neuvontaa ja yrityspalveluita teollis- ja tekijänoikeuksien suojaamiseksi Kiinassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Kaakkois-Aasiassa.

Euroopan unionin teollisoikeuksien virasto (EUIPO)

Tietoa teollis- ja tekijänoikeuksista EU:ssa, maksutonta yksilöllistä tukea ja tavaramerkkien tai mallien sähköinen rekiseröintipalvelu.

Paikalliset yritystukipalvelut

Onko sinulla kysyttävää yritystoiminnasta yli maiden rajojen, esimerkiksi viennistä tai toiminnan laajentamisesta toiseen EU-maahan? Enterprise Europe Network -verkoston kautta voit saada maksutonta neuvontapalvelua.

Lisää neuvontapalveluja

Jaa tämä sivu: