Tarkistettu viimeksi: 26/04/2019

Yrityksen perustaminen

Yhdistyneen kuningaskunnan ilmoitus unionista eroamisesta (SEU-sopimuksen 50 artikla): Lisää tietoa

EU:n lainsäädännön soveltaminen Yhdistyneeseen kuningaskuntaan lakkaa kokonaisuudessaan 30.3.2019, jollei ratifioidussa erosopimuksessa vahvisteta muuta päivämäärää tai jolleivät EU:n neuvosto ja Yhdistynyt kuningaskunta yksimielisesti päätä pidentää kahden vuoden neuvotteluaikaa. Lisätietoa yrityksiin kohdistuvista oikeudellisista vaikutuksista:

Jos haluat perustaa yrityksen tai laajentaa yritystäsi toiseen EU-maahan, käytä apunasi kohdemaan verkkoasiointipistettä. Sieltä saat tietoa kyseisen maan säännöistä ja muodollisuuksista.

Tietoa yrityksen perustamisesta eri EU-maissa:

Valitse maa

* Kansalliset viranomaiset eivät ole toimittaneet tietoa

EU-kansalaisen oikeudet yrittäjänä

Jokaisella EU-kansalaisella on oikeus

Yritys alulle helposti ja nopeasti

Yrityksen perustamisen vaiheet ja vaatimukset vaihtelevat maittain. EU haluaa helpottaa yritysten perustamista, ja se on asettanut jäsenmaille seuraavat tavoitteet:

Rahoitus ja tukipalvelut

EU:lla on uusille yrityksille useita eri tukimuotoja, joihin voi tutustua Startup Europe Cluben -sivustolla. Tarkempaa tietoa on rahoitusmahdollisuuksiaen esittelevällä sivulla.

Yrityksen kehittämiseen ja laajentamiseen saa apua Startup Europe Partnership -portaalistaen

Jos haluat toiminnallesi laajempaa näkyvyyttä, voit rekisteröidä hankkeesi Euroopan investointihankeportaaliin. Portaalin kautta voi saada yhteyden myös kansainvälisiin sijoittajiin.

Linkkejä

Muita vastaavia aiheita

Tarvitsetko apua?

Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi

Keskitetyt palvelupisteet

Yritystoiminnan aloittaminen eri EU-maissa – kansalliset asiointipisteet

Paikalliset yritystukipalvelut - Onko sinulla kysyttävää yritystoiminnasta yli maiden rajojen, esimerkiksi viennistä tai toiminnan laajentamisesta toiseen EU-maahan? Enterprise Europe Network -verkoston kautta voit saada maksutonta neuvontapalvelua.

Jaa tämä sivu: