Ultima verificare: 11/05/2022

Înființarea unei întreprinderi

Dacă doriți să înființați o întreprindere nouă sau să vă extindeți afacerea în altă țară din UE (În acest caz, cele 27 de state membre ale UE), trebuie să cunoașteți normele aplicabile în țara respectivă și să luați legătura cu punctul național de contact<label id="yeb_label_open_external_link" language="ro">Deschideți ca link extern</label> relevant.

Aflați de unde trebuie să începeți pentru a înființa o întreprindere în diverse țări din UE:

Aveți întrebări despre o anumită țară?

Ce puteți face?

Ca cetățean al UE aveți dreptul:

Condiții

Cerințele variază de la o țară la alta. UE încurajează însă toate țările să îndeplinească anumite obiective pentru a facilita înființarea de întreprinderi. Printre aceste obiective se numără:

Finanțare și sprijin

Există mai multe fonduri ale UE disponibile pentru întreprinderile nou-înființate. Pentru a afla care dintre ele corespunde nevoilor dumneavoastră, vizitați Startup Europe Club en și căutați oportunități de finanțare en .

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă extinde și dezvolta afacerea, puteți utiliza și platforma Startup Europe Partnership en

Pentru a spori vizibilitatea proiectului dumneavoastră de afaceri, îl puteți înregistra pe Portalul european pentru proiecte de investiții. Portalul vă permite și să intrați în contact cu potențiali investitori internaționali.

A se vedea, de asemenea:

Mai multe informaţii

Aveți nevoie de ajutorul serviciilor de asistență?

Contactați serviciile specializate de asistență

Ghișee unice

Informații de la nivel național cu privire la extinderea activității în altă țară a UE.

Asistență locală pentru întreprinderi

Aveți întrebări despre desfășurarea unei activități economice la nivel transfrontalier, de exemplu exportul sau extinderea în altă țară din UE? Dacă da, Rețeaua întreprinderilor europene (Enterprise Europe Network) &nbsp;vă poate oferi consiliere gratuită.

Alte servicii de asistență

Partajați această pagină: