Ultima verificare : 14/09/2018

Protecția datelor

Decizia Regatului Unit de a invoca articolul 50 din TUE: Mai multe informatii

Începând cu data de 30 martie 2019, legislația UE va înceta să se aplice Regatului Unit, cu excepția cazului în care un acord de retragere ratificat stabilește o altă dată sau Consiliul European și Regatul Unit decid în mod unanim să prelungească perioada de negociere de doi ani. Informații suplimentare despre consecințele juridice pentru întreprinderi:

Știți când trebuie să respecte întreprinderea dumneavoastră Regulamentul general privind protecția datelor (RGPD)? Asigurați-vă că înțelegeți ce înseamnă date cu caracter personal și ce responsabilități vă revin când prelucrați și monitorizați date cu caracter personal în cadrul companiei. Aflați când trebuie să țineți evidența activităților legate de RGPD și care sunt normele și sancțiunile aplicabile în caz de încălcare a prevederilor regulamentului.

Există mai multe tipuri de cookie, dar nu toate necesită consimțământul utilizatorilor. Aflați care sunt diferitele tipuri de cookie, cum și când trebuie să cereți consimțământul utilizatorului.

Partajați această pagină: