Ultima verificare: 01/06/2022

Digitalizarea unei întreprinderi

Înainte de a crea un site pentru întreprinderea dumneavoastră, ar trebui să decideți dacă veți înființa și un magazin online, în plus față de site-ul cu informații generale.

Dacă intenționați să înființați un magazin online, puteți:

În ambele cazuri, trebuie să țineți cont de anumite aspecte pentru a pune la dispoziția clienților un site/un magazin transparent și ușor de utilizat.

Dacă alegeți să utilizați o platformă terță, adică un software dezvoltat în afara întreprinderii dumneavoastră sau a furnizorului principal de site-uri la care apelați de obicei, există anumite elemente suplimentare care trebuie luate în considerare.

Dacă alegeți să înființați un magazin online pe cont propriu, asigurați-vă că acesta respectă normele și reglementările aplicabile.

În toate situațiile, fiți pregătit să vă securizați site-ul împotriva oricăror amenințări care ar putea în cele din urmă să vă afecteze întreprinderea, cum ar fi furtul de date.

După ce efectuați o vânzare online, nu uitați că aveți și obligații legate de livrare, onorarea comenzii și orice alt tip de servicii pentru clienți.

Promovarea online a întreprinderii dumneavoastră este o altă parte importantă a digitalizării. Nu uitați să respectați normele specifice referitoare la practicile comerciale online, pentru a vă asigura că eforturile de promovare sunt echitabile și transparente pentru clienții dumneavoastră. 

Partajați această pagină: