Ultima verificare: 30/01/2019

Brevete

Decizia Regatului Unit de a invoca articolul 50 din TUE: Mai multe informatii

Drepturile dumneavoastră

Înregistrarea unui brevet vă dă drepturi exclusive asupra invenției dumneavoastră pe o perioadă limitată de timp, de obicei 20 de ani. Alte persoane nu pot să fabrice, să utilizeze, să ofere spre vânzare, să vândă sau să importe un produs ori un proces bazat pe invenția dumneavoastră brevetată. Puteți să îi acordați altcuiva permisiunea de a utiliza temporar invenția prin intermediul unui acord de licență sau prin vânzarea brevetului. Odată expirat, brevetul nu poate fi reînnoit.

Ce protejează un brevet

Utilizați un brevet pentru a vă proteja invențiile tehnice: produse sau servicii noi care implică o dimensiune inventivă și au aplicare industrială.

Doriți să aflați dacă o invenție similară cu a dumneavoastră a fost deja brevetată? Citiți rubrica de întrebări și răspunsuri referitoare la căutarea brevetelordefren pe site-ul Oficiului European de Brevetefrdeen și consultați baza de date Espacenetdefren .

Cum se înregistrează un brevet

Alegeţi ţara

* Autorităţile naţionale nu au furnizat încă aceste informaţii

Aveți nevoie de ajutorul serviciilor de asistență?

Contactați serviciile specializate de asistență

Contactați un partener care furnizează asistență locală pentru întreprinderi

Asistență locală pentru întreprinderi - Aveți întrebări despre desfășurarea unei activități economice la nivel transfrontalier, de exemplu exportul sau extinderea în altă țară din UE? Dacă da, Rețeaua întreprinderilor europene (Enterprise Europe Network) vă poate oferi consiliere gratuită.

Partajați această pagină: