Ultima verificare : 13/07/2018

Securitatea în muncă

Decizia Regatului Unit de a invoca articolul 50 din TUE: Mai multe informatii

Începând cu data de 30 martie 2019, legislația UE va înceta să se aplice Regatului Unit, cu excepția cazului în care un acord de retragere ratificat stabilește o altă dată sau Consiliul European și Regatul Unit decid în mod unanim să prelungească perioada de negociere de doi ani. Informații suplimentare despre consecințele juridice pentru întreprinderi:

Normele UE specifică cerințele minime pentru asigurarea unui mediu de lucru sigur și sănătos, inclusiv principiile generale cu privire la:

De exemplu,  trebuie să introduceţi măsuri de prevenire a riscurilor și de acordare a primului-ajutor şi să desemnaţi unul sau mai mulți membrii ai personalului care să asigure respectarea acestor măsuri.

Pentru mai multe detalii cu privire la ceea ce trebuie să faceți într-o anumită țară din UE, consultaţi normele naţionale de sănătate şi securitate la locul de muncă.

A se vedea și:

Legislaţia UE

Aveți nevoie de ajutorul serviciilor de asistență?

Contactați serviciile specializate de asistență

Asistență locală pentru întreprinderi - Aveți întrebări despre desfășurarea unei activități economice la nivel transfrontalier, de exemplu exportul sau extinderea în altă țară din UE? Dacă da, Rețeaua întreprinderilor europene (Enterprise Europe Network) vă poate oferi consiliere gratuită.

Partajați această pagină: