Ultima verificare: 05/10/2022

Drepturile de proprietate intelectuală

Protejarea proprietății intelectuale are mai multe beneficii.

Pentru informații suplimentare privind proprietatea intelectuală, sprijinul personalizat și înregistrarea mărcilor, consultați biroul digitalDeschideți ca link extern al Oficiului Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO).

Accesați mai jos informațiile naționale:

Alegeţi ţara

Mai multe informaţii

Aveți nevoie de ajutorul serviciilor de asistență?

Contactați serviciile specializate de asistență

Serviciul european de asistență în materie de DPI

Consiliere și formare gratuită privind gestionarea proprietății intelectuale pentru proiectele cofinanțate de UE sau relațiile comerciale transnaționale

InnovAccess

Măsuri naționale de sprijin, proceduri de înregistrare și informații privind legislația furnizate de oficiile de proprietate intelectuală din 30 de țări europene.

Serviciul de asistență pentru IMM-uri privind drepturile de proprietate intelectuală

Consiliere gratuită și instrumente comerciale pentru gestionarea drepturilor de proprietate intelectuală în China, America Latină și Asia de Sud-Est

Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO)

Aflați totul despre drepturile de proprietate intelectuală în UE. Solicitați sprijin personalizat gratuit. Depuneți online o cerere de înregistrare a unei mărci comerciale sau a unui desen ori model industrial.

Aveți întrebări despre desfășurarea unei activități economice la nivel transfrontalier, de exemplu exportul sau extinderea în altă țară din UE? Dacă da, Enterprise Europe Network (Enterprise Europe Network) vă poate oferi consiliere gratuită.

Puteți utiliza instrument de găsire servicii de asistență pentru a găsi ajutorul potrivit pentru dumneavoastră.

Partajați această pagină: