Utolsó frissítés: 05/10/2022

Szellemitulajdon-jogok

A szellemi tulajdon védelme a következő előnyöket kínálja Önnek:

Ha szeretne alaposabban tájékozódni a szellemi tulajdonról, személyre szabott segítségre van szüksége, vagy szeretné bejegyeztetni védjegyét, látogasson el az Külső honlaphoz vezető linkEurópai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalának (EUIPO) online irodájábaKülső honlaphoz vezető link.

A tagállami információkhoz itt lehet hozzáférni:

Ország kiválasztása

Kapcsolódó weboldalak

Tanácsra vagy segítségre van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot a szakosodott segítségnyújtó szolgálatokkal

Európai IPR Helpdesk

Szellemi tulajdon kezelésével kapcsolatos ingyenes tanácsadás és képzés uniós társfinanszírozású projektek megvalósításához és transznacionális partnerségi megállapodások megkötéséhez

InnovAccess

Nemzeti támogatási intézkedések, regisztrációs eljárások és a releváns jogszabályok: információk 30 európai ország szellemitulajdon-jogokkal foglalkozó nemzeti hivatalától

Szellemitulajdon-jogi kérdésekkel foglalkozó kkv-ügyfélszolgálat

Ingyenes tanácsok és üzleti eszközök, melyek segítségével a vállalkozók Kínában, Latin-Amerikában és Délkelet-Ázsiában folytatott üzleti tevékenységük során érvényesíteni tudják a szellemi tulajdonhoz fűződő jogaikat.

Az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala (EUIPO)

Információk a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokról az EU-ban, ingyenes, személyre szabott támogatás, védjegy és formatervezési minta bejegyzésének online kérelmezése.

Kérdése van határokon átnyúló vállalati tevékenységgel kapcsolatban (export, a tevékenység kiterjesztése más uniós tagállamokra stb.)? Ha igen, akkor az Enterprise Europe Network díjmentesen segíthet Önnek.

Igénybe veheti támogató szolgálat kereső is, ahol elirányítjuk az Önnek leginkább megfelelő segítségnyújtó szolgálathoz.

Oldal megosztása: