Utolsó frissítés: 30/05/2022

Önkéntes munka – hol érdemes elkezdeni

Az Európai Szolidaritási Testület

Ha az Ön életkora 18 és 30 év között van, önkéntes munkát vállalhat egyénileg vagy az Európai Szolidaritási Testület tagjaként. Az Európai Szolidaritási Testület az önkéntes munka gazdag tárházát kínálja számos különböző területen, a digitális technológiáktól kezdve az egészségügyön át a környezetvédelemig és még sok más területen is. A 18 és 35 év közöttiek humanitárius segítségnyújtási projektekben is vállalhatnak önkéntes munkát a testületnél. 

Hogyan lehet önkéntes projektet találni az Európai Szolidaritási Testületnél?

Regisztráljon az Európai Szolidaritási Testületnél (az online regisztráció folyamata), és tüntesse fel, hogy mely munkaterületeket részesíti előnyben. Miután regisztrált, az Ön profiljának megfelelő projekteket működtető szervezetek kapcsolatba léphetnek Önnel. Regisztrált tagként a Szolidaritási Testület akkreditált szervezetek adatbázisában is proaktívan keresheti a lehetőségeket, vagy tájékozódhat a hazájában működő nemzeti irodánál.

Tudjon meg többet az Európai Szolidaritási Testületnél végezhető önkéntes munkáról, a rendelkezésre álló támogatási szolgáltatásokról, valamint az önkéntes tevékenységben való részvételről szóló igazolás en kiállításának gyakorlati lépéseiről.

Tájékozódjon az uniós országokban működő egyéb önkéntesprogramokról.

Ország kiválasztása

 

Gyakran feltett kérdések

EU-jogszabályok

Tanácsra vagy segítségre van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot a szakosodott segítségnyújtó szolgálatokkal

Oldal megosztása: