Senest tjekket: 30/05/2022

Sådan kommer du i gang med frivilligt arbejde

Det europæiske solidaritetskorps

Hvis du er mellem 18 og 30 år, kan du udføre frivilligt arbejde som enkeltperson eller som en del af et team med det europæiske solidaritetskorps – enten i dit hjemland eller i udlandet. Det europæiske solidaritetskorps tilbyder et væld af muligheder inden for mange forskellige områder, lige fra digitale teknologier til sundhed, miljø og meget andet. Du kan også deltage i frivilligprojekter med solidaritetskorpset inden for humanitær bistand, hvis du er mellem 18 og 35 år. 

Sådan finder du et frivilligprojekt via det europæiske solidaritetskorps

Tilmeld dig det europæiske solidaritetskorps via onlineregistreringsformularen, hvor du angiver dine foretrukne arbejdsområder. Efter tilmeldingen kan organisationer med projekter, der matcher din profil, kontakte dig. Når du er tilmeldt, kan du også selv søge efter muligheder for frivilligt arbejde i solidaritetskorpsets database over akkrediterede organisationer eller kontakte det nationale kontor i dit land.

Læs mere om frivilligt arbejde med det europæiske solidaritetskorps, den support, du kan få som frivillig, og de praktiske skridt lige fra tilmeldingen til udstedelsen af dit bevis for deltagelse en i en frivilligaktivitet.

Læs om andre ordninger for frivilligt arbejde i EU-landene.

Vælg land

 

Spørgsmål og svar

EU-lovgivning

Har du brug for støtte fra hjælpetjenesterne?

Kontakt de specialiserede hjælpetjenester

Del denne side: