Forretninger
Senest tjekket: 02/04/2022

Læs i udlandet og legatmuligheder

Læs i udlandet med Erasmus :

Hvis du er studerende, kan du måske gennemføre en del af dine studier i udlandet eller få et praktikophold i en virksomhed gennem Erasmus .

Hvis du har lyst til at tage noget af din uddannelse i udlandet, skal du først kontakte dit eget universitet.

Når du rejser til udlandet for at læse via Erasmus :

Advarsel

Anerkendelse af dit studieophold i udlandet

Dit hjemmeuniversitet skal anerkende dit studieophold i udlandet som en del af din eksamen på betingelse af, at du gennemfører det studieprogram, der er aftalt inden udvekslingen.

Fælles studieprogrammer

Med Erasmus Mundus-programmet kan du tage en kandidatgrad, der udbydes i fællesskab af universiteter i forskellige EU-lande - i visse tilfælde endda uden for EU. Du studerer eller forsker i mindst to lande - og får en fælles dobbelt grad eller flere grader som resultat. Studerende fra Europa og resten af verden kan få stipendier til Erasmus Mundus.

Er du interesseret? Se hvilke masterprogrammer, der deltager i Erasmus Mundus. På vores website kan du læse om de fælles mastergrader, der har din interesse - her finder du både information om adgangsbetingelser og tidsplanen for ansøgninger.

Partnerskaber uden for EU's grænser

Erasmus Mundus-stipendier kan også støtte partnerskaber med universiteter fra en række lande og regioner i resten af verden.

Under disse partnerskaber gives der stipendier til europæiske studerende til studier i ikke-EU-lande og til ikke-europæere til studier på universiteter i EU. Læs mere om partnerskaber, der tilbyder stipendier til borgere fra dit land. Kig på webstedet for partnerskaber for at finde yderligere oplysninger om de kurser, der tilbydes, adgangsbetingelserne og tidsplanen for ansøgninger.

Besøg dit universitets internationale kontor

Måske deltager dit universitet i andre internationale udvekslingsprogrammer. Du kan få mere at vide om Erasmus og andre udvekslingsmuligheder på din universitets internationale kontor.

Spørgsmål og svar

Har du brug for støtte fra hjælpetjenesterne?

Kontakt de specialiserede hjælpetjenester

Del denne side: