Tarkistettu viimeksi: 30/05/2022

Vapaaehtoistyö – Näin pääset alkuun

Euroopan solidaarisuusjoukot

Jos olet 18–30-vuotias, voit hakeutua Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistyöhön joko yksin tai osana suurempaa ryhmää. Vapaaehtoistyötä voi tehdä joko kotimaassa tai ulkomailla, ja mahdollisia tehtäviä on monenlaisilta eri aloilta aina digitekniikasta terveydenhoitoon ja ympäristönsuojeluun. Solidaarisuusjoukkojen kautta on 18–35-vuotiailla mahdollisuus päästä myös humanitaarisen avun vapaaehtoishankkeisiin. 

Miten löydät sopivan Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoishankkeen?

Samalla kun rekisteröidyt Euroopan solidaarisuusjoukkoihin, voit ilmoittaa, mitkä tehtävät sinua kiinnostavat. Näin organisaatiot, joilla on profiiliisi sopivia hankkeita, voivat ottaa sinuun yhteyttä. Rekisteröitymisen jälkeen voit myös itse oma-aloitteisesti hakea sopivia hankkeita solidaarisuusjoukkoihin akkreditoitujen organisaatioiden tietokannasta tai tiedustella niitä oman maasi kansallisesta toimistosta.

Lue lisää vapaaehtoistyöstä Euroopan solidaarisuusjoukoissa, vapaaehtoisille suunnatuista tukipalveluista, rekisteröitymisestä ja osallistumistodistuksen en hankinnasta.

Tietoa muista vapaaehtoistyöohjelmista EU-maissa

Valitse maa

 

Usein kysyttyä

EU-lainsäädäntö

Tarvitsetko apua?

Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi.

Jaa tämä sivu: