Utolsó frissítés:: 05/06/2019

Közbeszerzés

Az Egyesült Királyság úgy döntött, hogy az Európai Unióról szóló szerződés (EUSZ) 50. cikkében rögzített lehetőséggel élve kilép az Európai Unióból: Több információ

Különböző típusú közbeszerzési eljárások léteznek, és a közbeszerzési szerződések odaítélésének konkrét szabályai vannak. A tagállamok bizonyos közbeszerzési szabályai összhangban állnak az uniós szabályokkal. Az EU-beli vállalkozások pályázhatnak más tagországok hatóságai által meghirdetett közbeszerzési felhívásokra.

Ha ajánlatot kíván benyújtani egy közbeszerzési felhívásra, tájékozódjon az ezzel kapcsolatos lépésekről, gondoskodjon a megfelelő eszközök használatáról, és ügyeljen a benyújtási határidő betartására. Nézzen utána, hogyan kell benyújtani az ajánlatot, és mikor kell beküldeni az előírt igazoló dokumentumokat. Tájékozódjon előre, még az Önt érdeklő ajánlati felhívás közzététele előtt.

Ha úgy gondolja, hogy hátrányos megkülönböztetés érte, illetve szabálytalanságokat észlelt a közbeszerzési eljárásban, megtámadhatja az eljárás eredményéről szóló határozatot. Tudakozódjon a szerződéskötési moratóriumról és a felülvizsgálati eljárásról.

Oldal megosztása: