Utolsó frissítés:: 29/01/2019

Forráshoz jutás

Az Egyesült Királyság úgy döntött, hogy az Európai Unióról szóló szerződés (EUSZ) 50. cikkében rögzített lehetőséggel élve kilép az Európai Unióból: Több információ

Az uniós jogszabályok hatálya 2019. március 30-tól nem terjed ki az Egyesült Királyságra, kivéve, ha a megerősített kilépési megállapodás más időpontról rendelkezik vagy ha az Európai Tanács és az Egyesült Királyság egyhangúlag úgy dönt, hogy meghosszabbítja a kétéves tárgyalási időszakot. Arról, hogy a kilépés milyen jogi következményekkel jár a vállalkozásokra nézve, itt olvashat bővebben:

A forráshoz jutásról szóló oldalunkon az Ön vállalkozására szabott finanszírozási lehetőségeket kereshet, legyen szó uniós támogatású kölcsönről, mikrofinanszírozásról, garancia nyújtásáról vagy kockázatitőke-befektetésről.

Nézzen utána, milyen uniós finanszírozási programokra pályázhat. Tájékozódjon arról, mik a teendői, ha uniós forrásokra kíván pályázni, milyen típusú vállalkozások, illetve mely gazdasági ágazatok támogathatók, és milyen finanszírozási eszközök állnak rendelkezésre.

Oldal megosztása: