Τελευταίος έλεγχος: 01/06/2022

Ψηφιοποίηση επιχείρησης

Όταν δημιουργείτε ιστότοπο για την επιχείρησή σας, θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα ανοίξετε ηλεκτρονικό κατάστημα επιπλέον του γενικού ενημερωτικού σας ιστότοπου.

Αν θέλετε ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε:

Και στις δύο περιπτώσεις, υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου ώστε να προσφέρετε στους πελάτες σας έναν ευανάγνωστο ιστότοπο και φιλική προς τον χρήστη εμπειρία.

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε πλατφόρμα τρίτου, δηλαδή λογισμικό που έχει αναπτυχθεί εκτός της επιχείρησής σας ή του βασικού σας παρόχου ιστοτόπου, πρέπει να λάβετε υπόψη ορισμένα επιπλέον στοιχεία.

Εάν επιλέξετε να δημιουργήσετε ο ίδιος διαδικτυακό κατάστημα, βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεστε με το κανονιστικό πλαίσιο.

Σε κάθε περίπτωση, να είστε έτοιμοι να θωρακίσετε τον ιστότοπό σας από κάθε απειλή που θα μπορούσε τελικά να επηρεάσει την επιχείρησή σας, όπως η κλοπή δεδομένων.

Μόλις ολοκληρώνετε μια πώληση μέσω διαδικτύου, μην ξεχνάτε να εξετάσετε και τις υποχρεώσεις σας όσον αφορά τις παραδόσεις, την εκτέλεση και κάθε μορφή εξυπηρέτησης πελατών.

Η προώθηση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα ψηφιοποίησης. Μην ξεχνάτε να τηρείτε ειδικούς κανόνες σχετικά με τις επιχειρηματικές πρακτικές στο διαδίκτυο, ώστε η διαφήμισή σας να είναι ακριβής και διαφανής για τους πελάτες σας. 

Διαβιβάστε αυτή τη σελίδα: