Værktøjer

Sprogvælger

EU-flaget

Sti

Menu

Opdateret : 25/04/2017

Spørgsmål og svar - Luftfartsikkerhed

 • Jeg er ikke helt klar over, hvilke kosmetikprodukter der betragtes som væsker. Må jeg overhovedet tage kosmetik med ombord på flyet?

  JA - Så længe produktet ikke overstiger 100 ml. Alt derover skal i din indtjekkede bagage. Vær opmærksom på, at creme og gel betragtes som væsker.

 • Jeg er ved at planlægge en rejse fra Canada til London med min fem måneder gamle søn.  Må jeg medbringe babymad fra Canada, eller vil det blive beslaglagt på indrejsestedet?

  Du må medbringe en begrænset mængde babymad, så længe det ikke skal på køl inden åbning, er en emballeret mærket fødevare, som sælges direkte til forbrugeren, og emballagen er uåbnet, medmindre produktet er i brug.

 • Jeg skal tage flydende medicin hver fjerde time.  Må jeg medbringe min medicin ombord på flyet fra Athen til London?  Skal det i en gennemsigtig pose?

  Svaret er ja til begge dele.   Det er tilladt at medbringe livsnødvendige lægemidler i mængder, der overstiger 100 ml, men kun til anvendelse under rejsen, og du skal muligvis kunne bevise dets ægthed.

 • Jeg planlægger at rejse fra Lissabon til Bruxelles med min seks måneder gamle søn.  Han skal have flaske under flyturen og har brug for mere end 100 ml mælk.  Må jeg medbringe det ombord?

  Ja, det er tilladt at medbringe babymad og mælk i mængder, der overstiger 100 ml, men kun til anvendelse under rejsen, og du skal muligvis kunne bevise dets ægthed.   Flasken skal placeres i en separat gennemsigtig pose, som kan lukkes, og vises separat ved sikkerhedskontrollen.

 

Se de vigtigste oplysninger om dette emne
Sikkerhed i lufthavne og i fly
Offentlige høringer
  Har du brug for støtte fra hjælpetjenesterne?
  Få hjælp og rådgivning