Viața și călătoriile în UE
Ultima verificare: 13/02/2019

Modificarea contractelor de muncă ale personalului

Decizia Regatului Unit de a invoca articolul 50 din TUE: Mai multe informatii

Ca angajator, trebuie să informați personalul în scris cu privire la orice modificare a contractului de muncă. Dacă modificarea survine ca urmare a actualizării dispozițiilor legislative sau administrative, nu este nevoie să le furnizați angajaților un document scris care să modifice contractul inițial.

Dacă angajații dumneavoastră sunt obligați să lucreze în altă țară mai mult de o lună (este și cazul lucrătorilor detașați), trebuie să le comunicați din timp următoarele informații:

Legislaţia UE

Aveți nevoie de ajutorul serviciilor de asistență?

Contactați serviciile specializate de asistență

Consilierul dumneavoastră EURES

Consilierul dumneavoastră EURES vă poate informa cu privire la condițiile de muncă și, în același timp, vă poate oferi asistență pe parcursul procesului de recrutare în țara dumneavoastră sau într-o regiune transfrontalieră.

Asistență locală pentru întreprinderi - Aveți întrebări despre desfășurarea unei activități economice la nivel transfrontalier, de exemplu exportul sau extinderea în altă țară din UE? Dacă da, Rețeaua întreprinderilor europene (Enterprise Europe Network) vă poate oferi consiliere gratuită.

Partajați această pagină: