Nazadnje pregledano: 01/06/2022

Digitalizacija podjetja

Ko vzpostavljate spletno mesto za svoje podjetje, se morate odločiti, ali boste poleg splošnega informativnega spletnega mesta odprli tudi spletno trgovino.

Če želite vzpostaviti spletno trgovino, lahko:

V vsakem primeru so tu določene stvari, na katere morate biti pozorni, da strankam ponudite pregledno in uporabniku prijazno izkušnjo.

Če se odločite uporabiti platformo tretje stranke, kar je katera koli programska oprema, ki jo za vas ali vašega glavnega ponudnika spletnega mesta razvijejo zunanji partnerji, morate upoštevati določene dodatne elemente.

Če se odločite, da boste spletno trgovino vzpostavili sami, zagotovite, da je skladna s pravili in predpisi.

V vsakem primeru bodite pripravljeni, da svoje spletno mesto zaščitite pred vsemi grožnjami, ki bi na koncu lahko vplivale na vaše podjetje, kot je kraja podatkov.

Potem ko ste dokončali spletno trgovino, pomislite tudi na svoje obveznosti glede dostav, izpolnitve naročil in vseh vrst storitev za stranke.

Promocija vašega podjetja na spletu je še en pomemben del digitalizacije. Ne pozabite upoštevati posebnih pravil glede spletnih poslovnih praks, da vaša promocijska prizadevanja ostanejo poštena in pregledna za stranke. 

Daj to stran v skupno rabo: