Utolsó frissítés: 02/01/2023

Munkaszerződés módosítása

Ha az Ön alkalmazottaira vonatkozó foglalkoztatási feltételek valamilyen okból módosulnak, Önnek erről írásban tájékoztatnia kell az érintetteket. Ha a módosításra a vonatkozó jogszabályok vagy közigazgatási rendelkezések változása miatt van szükség, Ön nem köteles az eredeti szerződés módosítását írásban rögzíteni.

Ha alkalmazottainak több mint egy hónapig egy másik országban kell dolgozniuk (ideértve azokat az eseteket is, amikor kiküldetésbe mennek), Önnek előre tájékoztatnia kell őket a következőkről is:

EU-jogszabályok

Tanácsra vagy segítségre van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot a szakosodott segítségnyújtó szolgálatokkal

EURES-tanácsadók

Amennyiben munkafeltételekkel kapcsolatos tájékoztatásra van szüksége, vagy az egyes országok, illetve határrégiók munkaerő-felvételi eljárásai során segítségre szorul, forduljon EURES-tanácsadójához!

Kérdése van határokon átnyúló vállalati tevékenységgel kapcsolatban (export, a tevékenység kiterjesztése más uniós tagállamokra stb.)? Ha igen, akkor az Enterprise Europe Network díjmentesen segíthet Önnek.

Igénybe veheti támogató szolgálat kereső is, ahol elirányítjuk az Önnek leginkább megfelelő segítségnyújtó szolgálathoz.

Oldal megosztása: