Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου | Σχετικά με τον EUROPA | Αναζήτηση | Επικοινωνία
Η Ευρώπη γιορτάζει! - 50ή επέτειος της Συνθήκης της ΡώμηςΠαρακάμψτε τη γραμμή επιλογής γλώσσας (πλήκτρο άμεσης πρόσβασης=2) 01/02/2008
EUROPA > 50ή επέτειος > Σε χώρες της ΕΕ > Ελλάδα
Σε πανευρωπαϊκό επίπεδοΣε χώρες της ΕΕΣε όλο τον κόσμοΠρόγραμμα εκδηλώσεωνΕίδη εκδηλώσεων

Ευρώπη: Project Future

Νέοι
Ημερομηνίες: 01/02/07 > 20/03/07
Τόπος: Αθήνα
Χώρα: Ελλάδα
Συμμετέχοντες: ΣΕΒ, κοινωνία των πολιτών
Διοργανωτής: Ανοικτό Φόρουμ 07 Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών
Περισσότερες πληροφορίες: www.anoiktoforum.gr, Γραμματεία Ανοικτού Φόρουμ 07: τηλ 211 500 6133
Ευρώπη: Project Future

Tο Ανοικτό Φόρουμ 07 με τίτλο «50 χρόνια ΕΈ: η Ελλάδα στην Ευρώπη, η Ευρώπη στον κόσμο», ανακοινώνει τη διεξαγωγή Διαγωνισμού Multimedia και καλεί μαθητές, φοιτητές, καλλιτέχνες και γενικότερα ανθρώπους που ασχολούνται με τις νέες τεχνολογίες να υποβάλουν τα έργα τους με θέμα: «Ευρώπη: Project Future».

Project Future

Στον διαγωνισμό καλούνται μαθητές, φοιτητές, καλλιτέχνες και γενικότερα άνθρωποι που ασχολούνται με τις νέες τεχνολογίες να φανταστούν την Ευρώπη των 50 επόμενων χρόνων και να υποβάλουν τα έργα τους μέχρι τις 20 Μαρτίου 2007. Τα έργα θα κριθούν από κριτική επιτροπή, ενώ η τελική αξιολόγησή τους θα γίνει με τη συμμετοχή του κοινού στις 29 Μαρτίου 2007.

Ο διαγωνισμός αφορά δύο ομάδες διαγωνιζόμενων: η πρώτη ομάδα είναι νέοι έως 22 ετών, ενώ η δεύτερη ομάδα αφορά άτομα άνω των 22 ετών.
Τα προς υποβολή έργα μπορούν να έχουν τη μορφή στατικών ψηφιακών εικόνων σε αλληλουχία ή διαδραστικών (interactive) εφαρμογών, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε σχετικό λογισμικό (π.χ. Microsoft PowerPoint, Macromedia Flash, Dreamweaver, Macromedia Director, Shockwave, Multimedia Games) και να υποβληθούν ως ανεξάρτητα εκτελέσιμα αρχεία. Ως αποθηκευτικό μέσο για την υποβολή τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν CD ή DVD-ROMs.

Σε κάθε κατηγορία, το πρώτο βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ, το δεύτερο βραβείο από χρηματικό έπαθλο 1.500 ευρώ και το τρίτο βραβείο από έπαθλο αξίας 1.000 ευρώ.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν συμβολικό αναμνηστικό δώρο για τη συμμετοχή τους, ενώ τα έργα θα τύχουν προβολής μέσω εκδηλώσεων και ιστοσελίδων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Δημιουργιών με Πολυμέσα θα ανακοινωθούν στην Ολομέλεια του Ανοικτού Φόρουμ και στην ιστοσελίδα www.anoiktoforum.gr, την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2007.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου | Σχετικά με τον EUROPA | Αναζήτηση | Επικοινωνία | Αρχή σελίδας