Evropský portál pro mládež
Informace a příležitosti pro mladé z celé Evropy

Mladinska spletišča zunaj Evrope

druge države sveta
druge države sveta
Razširi si obzorje in spoznaj svet! Spletišča za mlade so odlično izhodišče.

Avstralski mladinski portal – spletišče avstralske vlade z informacijami o zdravstvenem zavarovanju, izobraževanju in zaposlovanju, kulturi, okolju, financah ...

 

Ibersko-ameriška mladinska organizacija (samo v španščini in portugalščini) – mednarodna organizacija, ki povezuje mladinske organizacije iz Latinske Amerike, Španije in Portugalske. Njene dejavnosti zajemajo zlasti vključevanje, povezovanje in sodelovanje mladih. Na spletišču so na voljo novice, dogodki, videoposnetki in povezave do nacionalnih organizacij.

 

Južnoafriški mladinski portal – upravlja ga nacionalni mladinski zavod, ki se ukvarja z razvojem mladih in vprašanji, povezanimi z mladimi. Več o poklicnem življenju in iskanju zaposlitve, štipendijah, zdravstvenem zavarovanju, ustanovitvi podjetja in učenju novih veščin.

 

Mladi v Kanadi – praktične informacije o delovnih mestih, poklicnih možnostih, potovanjih v tujino, izobraževanju, denarnih zadevah, zdravstvenem zavarovanju, storitvah za mlade itd.

 

Mladinski portal za Latinsko Ameriko in karibske države – namenjen mladinskim mrežam, organizacijam in skupinam ter ljudem, ki sodelujejo z državami Latinske Amerike in Karibov. Na portalu boš našel forum, bilten, knjižnico ter informacije o državljanstvu, kulturi, izobraževanju, okolju, preživljanju prostega časa, delu, zdravju, življenjskem slogu in prostovoljstvu.

Zveřejněno: čt, 23/05/2013 - 14:57


Tweet Button: 

Související internetové odkazy


Info for young people in the western balkans

Potřebujete odbornou pomoc či radu?

Zaslat dotaz