Europski portal za mlade
Informacije i mogućnosti za mlade u Europi

Podporne aktivnosti v tujini za prijavitelje v program Erasmus+: MVA

© Iztok Molan
Podporne aktivnosti programa E+ MVA so namenjene bodisi spodbujanju izmenjav dobrih praks in mednarodnega sodelovanja ter razvoju kapacitet organizacij na področju mladinskega dela bodisi razvoju nadaljnjih projektov v okviru tega programa.

Nekatera usposabljanja so namenjena izkušenejšim prijaviteljem za dvigovanje kakovosti mednarodnih projektov v okviru programa, nekatera pa so namenjena novim prijaviteljem, ki se nameravajo v bližnji prihodnosti vključiti v program. 

Finančni vložek udeležencev usposabljanj in seminarjev je minimalen, saj stroške nastanitve in programa krijejo organizatorji aktivnosti, stroške poti pa slovenskim udeležencem povrne MOVIT v višini 90 % dejanskih stroškov (v skladu s Initiates file downloadSplošnimi pogoji sodelovanja na aktivnostih). 

Želeni profil udeležencev in namen usposabljanja sta opredeljena v vsakem posameznem razpisu, udeleženci pa so nato izbrani skladno s tem glede na informacije, ki jih navedejo v spletnem prijavnem obrazcu na posamezno aktivnost. Če torej menite, da ustrezate profilu udeležencev v okviru posameznega razpisa in ste motivirani za vključitev v program ali izboljšanje kakovosti svojih projektov (s čimer si povečate možnosti za sprejem projekta v program), vas toplo vabimo k prijavi! 


Aktualna razpisana prosta mesta za udeležence na podpornih aktivnostih si lahko ogledate na:

http://www.movit.si/erasmus-mladi-v-akciji/izobrazevanja/ 

Objavljeno: sri, 27/08/2014 - 16:13


Tweet Button: 

Druge korisne poveznice


Info for young people in the western balkans

Potrebna vam je stručna pomoć ili savjet?

Pitajte nas!