European Youth Portal
Information and opportunities for young people across Europe.

Platforma EPALE - večjezična skupnost za izobraževalce odraslih

EPALE je večjezična skupnost z odprtim članstvom za učitelje, vaditelje, raziskovalce, akademike, oblikovalce politike in vse druge, ki se poklicno ukvarjajo z učenjem odraslih v Evropi.

Skupnost je postavljena v središče platforme EPALE. Gre za izmenjavo vsebin, ki so povezane z učenjem odraslih, vključno z novicami, objavami v spletnem dnevniku, viri, dogodki in tečaji.

EPALE financira Evropska komisija in je najnovejši dosežek pri zavezanosti k izboljšanju kakovosti učenja odraslih v Evropi. Tukaj lahko preberete več o politiki EU o učenju odraslih.

Člani skupnosti se lahko prek funkcij spletnega mesta, vključno s forumi in komentiranjem objav v spletnih dnevnikih, povežejo s kolegi, ki se ukvarjajo z učenjem odraslih, po celi Evropi. S kolegi po Evropi lahko komunicirate tudi prek tematskih področij, ki ponujajo strukturirane vsebine po posameznih temah. S pomočjo vira za iskanje partnerjev lahko poiščete projekte in vzpostavljate poslovne povezave.

EPALE ima močno uredniško politiko, ki se osredotoča tudi na skupnost za učenje odraslih. Želimo, da se vsi uporabniki počutijo dobrodošle na tem spletnem mestu in da zaupajo objavljenim informacijam. Tukaj si lahko preberete celotno izjavo o uredniški politiki(link is external) (PDF, 135,1 KB).

Platformo lahko obiščete na: https://ec.europa.eu/epale/sl 

Published: Wed, 08/06/2016 - 15:26


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Need expert help or advice?

Ask us!