Portalul european pentru tineret
Informaţii şi oportunităţi pentru tinerii din Europa.

Participă la Turneul de inovare socială 2018 și poți câștiga 50000 de euro!

Turneul de inovare socială premiază și sponsorizează antreprenorii europeni care au ca obiectiv principal generarea impactului social, etic sau asupra mediului. Ești cel mai bun antreprenor social european al anului?

Turneul se adresează atât persoanelor cât și echipelor din (sau care locuiesc în) statele membre ale Uniunii Europene, țările candidate și potențial candidate și țările AELS care prezintă propuneri care urmează să fie puse în aplicare     într-una sau mai multe din aceste țări.

 

Competiția se adresează tinerilor antreprenori și întreprinderilor sociale, organizațiilor nonprofit, precum și companiilor din sectorul privat, ONG-urilor, entităților guvernamentale sau locale, universităților și chiar echipelor de studenți.

 

Toate proiectele depuse concurează pentru cele patru premii din categoriile generale și speciale. Premiile vor fi acordate proiectelor legate de dezvoltarea durabilă, cu o atenție specială pentru proiectele care se ocupă de economia circulară. De exemplu, proiectele pot să abordeze combaterea șomajului, marginalizarea comunităților dezavantajate, promovarea accesului la educație sau asistență medicală sau noi modalități de utilizare a noilor tehnologii, sisteme și procese. 

 

Proiectele câștigătoare din cele două categorii vor primi un premiu întâi și doi, de 50000 de euro și respectiv 20000 de euro.

 

Termen limită pentru depunerea propunerilor: 6 martie 2018, 23:59 CET

 

Mai multe informații: http://bit.ly/2z3Ih3s

 

What is the Social Innovation Tournament? from EIB-Institute on Vimeo.

Publicat: M, 20/02/2018 - 16:02


Tweet Button: 

Linkuri conexe


Info for young people in the western balkans

Ai nevoie de asistență sau consiliere din partea unui expert?

Adresează-ne o întrebare!