Portalul european pentru tineret
Informaţii şi oportunităţi pentru tinerii din Europa.

#CedefopPhotoAward 2018

Ce înseamnă pentru tine educația și formarea profesională? Ilustrează răspunsul tău cu o poveste foto și poți câștiga un premiu!

Grupuri de elevi care urmează cursuri de formare profesională și care studiază în Uniunea Europeană, Norvegia și Islanda sunt invitate să-și împărtășească experiența printr-o poveste foto, având astfel șansa de a câștiga o excursie la Săptămâna europeană a competențelor profesionale de la Viena sau la Festivalul internațional de film de la Salonic, în noiembrie 2018!

Pentru a participa, trebuie să formați o echipă alcătuită din maximum patru membri și să creați o poveste foto originală constând din 3 până la 5 fotografii, cu o poveste de maximum 100 de cuvinte, care explică ideea din spatele muncii voastre.

Câștigătorii premiilor întâi și al doilea vor călători la Viena, unde lucrările lor vor fi prezentate la cina de gală din data de 8 noiembrie și la ceremonia de decernare a premiilor din cadrul Săptămânii europene a competențelor profesionale, din 9 noiembrie. 

Câștigătorii celui de-al treilea premiu vor călători în Grecia pentru a participa la deschiderea Festivalului internațional de film de la Salonic din data de 1 noiembrie. Cheltuielile de călătorie și cazare pentru câștigători vor fi acoperite de organizatori.

De asemenea, poveștile foto ale câștigătorilor și participanților vor fi prezentate de Cedefop în expoziții în cele două orașe.

Termen limită: 15 iulie 2018, 23:59 CET.

Mai multe informații: https://bit.ly/2HghiU2

Publicat: L, 28/05/2018 - 17:15


Tweet Button: 

Linkuri conexe


Info for young people in the western balkans

Ai nevoie de asistență sau consiliere din partea unui expert?

Adresează-ne o întrebare!