Portalul european pentru tineret
Informaţii şi oportunităţi pentru tinerii din Europa.

Apel de participare pentru tineri reporteri la Evenimentul European de tineret (EYE)!

Dacă ești tânăr, interesat de dezbateri politice și ești un scriitor talentat, acest apel este pentru tine!

Întâlnirea tinerilor europeni va avea loc între 1 și 2 iunie 2018 la Parlamentul European de la Strasbourg, Franța. Parlamentul European caută o echipă de reporteri tineri pentru a acoperi EYE2018 și pentru a evidenția cele mai relevante și discutate idei.

Scopul acestui raport este de a servi drept sursă de inspirație pentru deputații europeni și pentru a le prezenta o imagine clară a preocupărilor, visurilor și perspectivelor viitoare ale tinerilor.

O echipă de tineri reporteri va fi alcătuită din 2 redactori șefi, vorbitori de engleză, 5 specialiști și 3 generaliști și va fi coordonată de Presa europeană a tineretului. Pentru a fi eligibili candidații trebuie să fie cetățeni ai statelor membre UE, cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani.

 

Cine poate aplica?

Pentru a candida, trebuie să trimiți un videoclip de maxim 100 de secunde care să vorbească despre personalitatea ta și în care să explici ce te motivează să lucrezi la acest proiect. Videoclipul trebuie să fie în limba engleză, trebuie încărcat pe Vimeo sau YouTube, iar link-ul trebuie adăugat în formularul de candidatură.

Candidații selectați trebuie să fie disponibili înainte de eveniment pentru a participa la întâlniri pregătitoare cu echipa responsabilă cu organizarea EYW și cu echipa editorială a Raportului EYE.

 

O reuniune va avea loc la Bruxelles între 9 și 13 aprilie 2018.

Termen limită de aplicare: 21 ianuarie 2018, ora 12.00 CET.

Mai multe informații: http://bit.ly/2Amzx9E

 

Publicat: Mi, 03/01/2018 - 21:33


Tweet Button: 

Linkuri conexe


Info for young people in the western balkans

Ai nevoie de asistență sau consiliere din partea unui expert?

Adresează-ne o întrebare!