Portalul european pentru tineret
Informaţii şi oportunităţi pentru tinerii din Europa.

Europa ta, părerea ta! 2018

Să nu te gândești niciodată că ești prea tânăr pentru a-ți exprima opinia privind viitorul Europei. Participă la cea mai interesantă și instructivă vizită la Bruxelles, în timpul căreia vei putea să interacționezi cu elevi din întreaga Europă!

Comitetul Economic și Social European (CESE) vă invită la Bruxelles, în perioada 15-16 martie 2018, să participați la o dezbatere cu tema "Uniți în diversitate: un viitor mai tânăr pentru cultura europeană". Pentru a participa, trebuie să vă înregistrați școala prin intermediul formularului de înscriere online înainte de 24 noiembrie 2017.

 

După încheierea perioadei de înregistrare, o școală din fiecare dintre cele 28 de state membre ale UE va fi selectată în mod aleatoriu pentru a participa la simulare. Școlile selectate vor alege apoi trei elevii în penultimul an al oricărui tip de liceu (16-18 ani) pentru a le reprezenta, precum și un profesor însoțitor. Dacă ești unul dintre acești trei elevi norocoși, trebuie să te asiguri că te poți exprima în limba engleză. CESE va acoperi costurile de călătorie și de cazare ale elevilor, precum și profesorilor însoțitori.

 

Iata cum a arătat evenimentul de anul trecut:

 

 

 

 

 

Bruxelles-ul este gata să te primească!

Mai multe informații despre #YEYS2018 aici

 

 

 

 

 

Publicat: J, 09/11/2017 - 00:01


Tweet Button: 

Linkuri conexe


Info for young people in the western balkans

Ai nevoie de asistență sau consiliere din partea unui expert?

Adresează-ne o întrebare!