Portalul european pentru tineret
Informaţii şi oportunităţi pentru tinerii din Europa.

#Ode2Joy - inițiativă social media

Cu ocazia Anului european al patrimoniului cultural 2018, toată lumea este invitată să participe la #Ode2Joy, inițiativă social media care celebrează patrimoniul cultural european.

Lasă-te inspirat de Odă bucuriei compusă de Ludwig van Beethoven! Această muzică celebră a devenit un simbol al Europei și este imnul Europei.

Regăsește partitura originală sau creează propria versiune și susține-o într-unul dintre siturile de patrimoniu care este important pentru tine: o mică biserică parohială, un teatru istoric celebru, o grădină din satul tău sau un muzeu din orașul tău.

 

Înregistrează-ți creația și distribuie pe rețelele sociale pe 9 mai 2018, Ziua Europei! Nu uita să utilizezi hashtag-ul #Ode2Joy și să menționezi contul de social media al Europa Nostra (TwitterFacebookInstagramYouTube).


Cele mai inspirate și creative contribuții vor fi prezentate la Summitul european pentru patrimoniu cultural (18-24 iunie) de la Berlin.

Promovarea rezultatelor participării la #Ode2Joy și noi spectacole/înregistrări vor fi difuzate pe parcursul anului 2018 și ulterior.


Mai multe informații: http://www.europanostra.org/ode-joy-challenge

 

Publicat: L, 23/04/2018 - 10:22


Tweet Button: 

Linkuri conexe


Info for young people in the western balkans

Ai nevoie de asistență sau consiliere din partea unui expert?

Adresează-ne o întrebare!