Portalul european pentru tineret
Informaţii şi oportunităţi pentru tinerii din Europa.

YO!FEST 2018 – Emerging Bands Contest (EBC)

Forumul European al Tineretului și JM International lansează din nou popularul eveniment YO!FEST 2018 – Emerging Bands Contest.

YO!Fest este parte a Evenimentului european de tineret, care combină politica, dezbaterile și atelierele cu concerte live și o diversitate de spectacole artistice. Acest amestec perfect pentru o experiență agreabilă și plină de sens va avea loc la Strasbourg (Franța) pe 1 și 2 iunie.

 

Scopul EBC este să găsească cele mai bune formații muzicale europene și să le ofere oportunitatea de a-și prezenta muzica în fața unui public internațional. Concursul se adresează formațiilor muzicale din Europa cu maximum 8 membri. Vârsta membrilor formațiilor trebuie să fie între 18 și 30 de ani. Formațiile muzicale trebuie să fie din:

  • Statele membre ale Uniunii Europene;
  • Tările candidate la UE (Albania, Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei, Muntenegru, Serbia, Turcia);
  • Țările AELS (Islanda, Lichtenstein, Norvegia și Elveția).

Grupurile trebuie să-și depună candidatura online, incluzând o prezentare și link-uri, înainte de 18 martie 2018. Vor fi selectați patru câștigători, 3 formații muzicale și un DJ.

Fiecare grup câștigător va susține un spectacol de 30 de minute la YO!Fest 2018.

Formațiilor câștigătoare le vor fi acoperite cheltuielile de călătorie la/de la Strasbourg, transportul local, cazarea și masa, iar fiecare membru al formației va primi o sumă de 50 de euro pentru a cânta pe scena Evenimentului european de tineret 2018.

Mai multe informații: https://www.yofestebc.eu/

YO!Fest at the EYE2016 After Movie from European Youth Forum on Vimeo.

Publicat: M, 20/02/2018 - 17:22


Tweet Button: 

Linkuri conexe


Info for young people in the western balkans

Ai nevoie de asistență sau consiliere din partea unui expert?

Adresează-ne o întrebare!