Portalul european pentru tineret
Informaţii şi oportunităţi pentru tinerii din Europa.

Varna: Capitala Europeană a Tineretului 2017

Varna (Bulgaria) va organiza evenimente și proiecte menite să demonstreze importanța participării active a tinerilor și organizațiilor de tineret în societatea noastră.

Timp de un an, Varna va fi punctul de întâlnire pentru idei inovatoare și curente de gândire creativă și alternativă. Orașul se va concentra pe inovare socială, în special pentru dezvoltarea antreprenoriatului social ca un instrument de dezvoltare a participării tinerilor, ocuparea forței de muncă, creativitate, crearea de rețele, schimburi și educație. Ești invitat să participi la aceste activități și să-ți împărtășești ideile pentru proiecte viitoare legate de tineret în Uniunea Europeană.

 

Capitala europeană a tineretului, lansată de Forumul European al Tineretului este un premiu anual care conferă orașului câștigător posibilitatea de a dezvolta proiecte pentru tineri. Aceasta include un număr mare de activități culturale, sociale și politice. În 2009, orașul Rotterdam a fost ales prima capitală europeană a tineretului.

 

Mai multe informații poți afla pe pagina oficială a evenimentului - Capitala europeană a tineretului.

 

Urmăriți pe Facebook Varna 2017!

Publicat: V, 13/01/2017 - 13:11


Tweet Button: 

Linkuri conexe


Info for young people in the western balkans

Ai nevoie de asistență sau consiliere din partea unui expert?

Adresează-ne o întrebare!