Portalul european pentru tineret
Informaţii şi oportunităţi pentru tinerii din Europa.

Seeds for Integration

Dorești să construiești școli mai incluzive în comunitatea, regiunea sau țara ta? Atunci, participă la proiectul OBSESSU „Seeds for Integration” și poți obține un grant pentru a încuraja incluziunea tinerilor refugiați și migranți în comunitatea ta școlară.

În funcție de proiect, poți să soliciți un grant prin Pilonul 1 sau Pilonul 2:

Pilonul 1: Dacă ești elev de liceu sau implicat în activitatea unei asociații de elevi la nivel local, regional sau național. Dacă locuiești într-un oraș în care elevii refugiați sau care provin din familii de migranți se confruntă cu multe probleme și tu dorești să schimbi situația.

Dacă ai o idee creativă privind modul în care poate fi încurajată incluziunea școlară a tinerilor elevi, poți obține un grant (între 1.000 și 4.000 de euro) pentru a-ți susține proiectul. Termenul limită este în derulare, ceea ce înseamnă că poți aplica atunci când dorești.

Pilonul 2: Dacă ești membru OBSESSU, organizație candidată sau afiliată. Dacă organizația consideră că proiectul „Seeds for Integration” este important și dorește să încurajeze și să promoveze implementarea acestuia. Cu Pilonul 2 se poate obține un grant de până la 7500 de euro pentru a promova proiectul, astfel încât elevii care locuiesc în zonele rurale și orașele mici să îl cunoască. Misiunea organizațiilor este de a sprijini elevii în procesul de candidatură pentru Pilonul 1.

Termenul limită este 26 martie 2018, 23:59 CET.

Mai multe informații: https://seedsforintegration.org

 

Publicat: M, 20/03/2018 - 09:27


Tweet Button: 

Linkuri conexe


Info for young people in the western balkans

Ai nevoie de asistență sau consiliere din partea unui expert?

Adresează-ne o întrebare!