Portalul european pentru tineret
Informaţii şi oportunităţi pentru tinerii din Europa.

Înscrie-te la Universitatea de vară ASEF!

Vrei să înveți, să știi să răspunzi noilor provocări și să-ți faci noi prieteni din Asia și Europa? Alătură-te echipei #ASEFSU21 pentru universitatea de vară și poți merge în Australia și Noua Zeelandă!

Universitatea de vară a Fundației Asia-Europa (ASEFSU) este o călătorie de învățare și de "inovare interdisciplinară" de 2 săptămâni, care va avea loc în perioada 27 ianuarie -10 februarie 2018, la Melbourne și Christchurch. Se adresează studenților din Asia și Europa și tinerilor aflați la început de carieră cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani, care cunosc foarte bine limba engleză.

A 21-a ediție a Universității de vară va avea tema "Tinerii cu dizabilități: Construirea unor societăți mai incluzive în Asia și Europa" și va propune diverse exerciții în cadrul echipelor, prelegeri pe teme de reflecție, grupuri de cercetare și învățare experimentală.

 

ASEFSU21 este împărțit în 3 etape:

Etapa 1: Faza de pregătire (6 săptămâni)

Participanții vor lua parte activ la un curs asemănător cu MOOC, care include webinare și cursuri online pentru a se familiariza cu tema proiectului. Participanții vor fi, de asemenea, repartizați pentru exerciții individuale și de grup care necesită un angajament de 2 până la 3 ore pe săptămână.

Etapa 2: “Inovare interdisciplinară” în Australia și în Noua Zeelandă (2 săptămâni)

Faza in situ constă în sesiuni de formare activă, prelegeri de calitate și vizite de studiu unde participanții vor descoperi și aprofunda diferite cunoștințe despre societățile incluzive din Asia și Europa.

Etapa 3: Activități și lansări de prototipuri

Toate prototipurile dezvoltate in situ, analogice și digitale, vor fi analizate și testate după proiect de către părțile interesate și comunitățile relevante implicate în ASEFSU21.

 

Nu este nevoie să plătești o taxă de înregistrare sau participare.

Organizatorii vor acorda participanților o subvenție pentru cheltuielile de călătorie, cazare și masă.

 

Data limită pentru înscriere: 10 decembrie 2017.

Mai multe informații: http://bit.ly/2zsBRbM

 

Publicat: J, 07/12/2017 - 21:28


Tweet Button: 

Linkuri conexe


Info for young people in the western balkans

Ai nevoie de asistență sau consiliere din partea unui expert?

Adresează-ne o întrebare!