Portalul european pentru tineret
Informaţii şi oportunităţi pentru tinerii din Europa.

Concurs de blogging - Faces2Hearts: 5 luni, 4 bloggeri, 3 continente!

Îți place să călătorești în locuri noi? Ți-ar plăcea să întâlnești oameni fascinanți și să faci cunoscute poveștile lor? Fii unul dintre cei patru bloggeri care vor călători în inimile oamenilor!

Faces2Hearts va selecta 4 tineri din fiecare din cele patru regiuni globale (Africa, Asia-Pacific, Europa și America Latină) pentru a întreprinde o călătorie de 5 luni în timpul căreia aceștia vor merge să facă descoperiri  pe 3 continente. Câștigătorii competiției vor vizita o serie de proiecte de dezvoltare finanțate de UE în Africa, Asia-Pacific sau America Latină și vor face un reportaj despre experiențele, interacțiunile și sentimentele lor.

 

Pentru a participa, trebuie să ai între 21 și 31 de ani, să fii un utilizator experimentat al instrumentelor multimedia (fotografie, video, social media, editare) și să fii disponibil pentru a călători în prima jumătate a anului 2018. Cerințele lingvistice  (engleză, franceză, spaniolă) variază în funcție de regiune.

 

Pentru a participa, trebuie să completezi formularul pe site-ul oficial și să trimiți și să promovezi un scurt videoclip (maximum 60 de secunde) în limba engleză, care spune povestea unei persoane care te-a impresionat și în care explici de ce ești persoana potrivită pentru această aventură.

 

Cei patru câștigători vor primi fiecare un echipament audio-vizual și vor fi instruiți la Bruxelles. Aceștia vor putea păstra echipamentele după proiect.

 

În primele 6 luni ale anului 2018, câștigătorii concursului vor călători în 6 - 8 țări de pe continentul lor, cu excepția bloggerului european care va călători în Africa de Est și de Sud. Bloggerii vor documenta și împărtăși aventurile lor prin postări obișnuite pe blogul lor (inclusiv videoclipuri și fotografii) și pe rețelele sociale.

 

Grăbește-te, termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 31 octombrie 2017.

 

#Faces2Hearts

 

Publicat: M, 17/10/2017 - 15:29


Tweet Button: 

Linkuri conexe


Info for young people in the western balkans

Ai nevoie de asistență sau consiliere din partea unui expert?

Adresează-ne o întrebare!