Europeiska Ungdomsportalen
Information och möjligheter för unga i hela Europa.

Egy napig dolgozni az EP online tudósítójaként? Ilyen egyszerű!

Most a fiatalok is lehetőséget kapnak arra, hogy bepillanthassanak az Európai Parlament kulisszái mögé, méghozzá online tudósítóként! De mit kell ehhez tennetek?

Nincs is más dolgotok, mint posztolni az EU Parlament Facebook hírfolyamába egy rövid, maximum 1 perces videót október 31-ig, amelyben életetek egy olyan pillanatát mutatjátok be, amikor hatással voltatok az Európai Unió működésére, illetve amikor igazán európainak éreztétek magukat. Akár az Instagram-fiókotokba is felölthetikte a videót a #myEumoment hashtaget használva, és az EU Parlament profilját (@europeanparliament) megjelölve.

 

Mindezek után csatlakozni kell az európai parlamenti választáson való részvételt népszerűsítő „This Time I’m Voting” kampányhoz, azáltal, hogy feliratkoztok annak a hivatalos hírlevelére az alábbi linken: https://www.thistimeimvoting.eu/

 

A Parlament Facebook- és Instagram-csapata három-három győztest választ majd ki a legtöbb kedvelést és megosztást elérő bejegyzések szerzői közül. Az eredményeket 2018. november 9-én hirdetik ki.

 

A Facebook- és az Instagram-kategóriák három-három kiválasztottja meghívást kap egy háromnapos strasbourgi látogatásra 2018. december 11-13. között.

 

A látogatás alatt a következő feladatok várnak a győztesekre: a parlamenti viták nyomon követése és az EP közösségi média csapata munkájának segítése.

 

A kiválasztást megelőző közösségi szavazás 2018. november 6-ig lesz elérhető az EU Parlament Facebook oldalán.

 

A győzteseket Facebookon és e-mailen keresztül is értesítik. Az utazás és a látogatás költségeit teljes körűen az Európai Parlament állja.

További tudnivalókat ide kattintva találhattok.

 

Képek: az Európai Parlament Flickr-oldala

 

Publicerad: Fre, 12/10/2018 - 14:46


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Behöver du hjälp eller råd?

Fråga oss!