Portale Europeo per i Giovani
Informazioni e opportunità per i giovani in Europa.

EVS avantura

Voliš volontirati i pomagati drugima, a također uživaš u putovanjima i upoznavanju novih kultura?

Uključi se u projekte mobilnosti koji traže volontere. Europska volonterska služba dio je Erasmus+ programa, a omogućava mladima da volontiraju u inozemstvu do godine dana. Volonteri sami odabiru projekt koji pokriva teme koje ih zanimaju i kojemu žele pridonijeti svojim angažmanom. Za više informacija možete se raspitati kod najbližeg Eurodesk multiplikatora ili pogledati stranice Agencije za mobilnost i programe EU. Da je međunarodno volontiranje stvarno iskustvo koje mijenja život svjedoče i iskustva bivših EVS volontera.

 

 

Sve što sam radio tijekom mog volonterskog iskustva stvaralo mi je osjećaj zadovoljstva zato jer je lijepo znati da su male stvari koje sam činio pridonijele društvu. Na kraju mojeg EVS iskustva, vjerujem u napredak kojim korak po korak postižemo pravednost i jednakost u društvu.

Alejandro Medina, Columbia

 

 

Sloboda mišljenja,  jedinstvo i rast. To su riječi koje opisuju moje volontersko iskustvo u IKS-u.  Vidjela sam da je utjecaj koji Udruga IKS ima na građane neprocjenjiv. Više sam nego zahvalna što sam dobila priliku biti dio ove organizacije.

Ilze Bondare, Latvia

 

 

Udruga IKS mi je dala prostora da se iskušam u raznim sferama i realiziram svoje ideje. Radila sam stvari koje sam oduvijek htjela raditi, a nisam imala vremena u svojoj zemlji. Nadam se da je moj boravak ovdje bio koristan za zajednicu. Bila je to odlična godina!

Iuliia Pankrateva, Rusija

 

 

Iskustvo u Petrinji je bilo posebno! Tijekom dva mjeseca pokušala sam dati sve od sebe građanima Petrinje i svojim kolegama. Udruga IKS mi je dala priliku za otkrivanje druge kulture i osobni rast. Sviđaju mi se projekti koje smo radili za različite ljude.

Janire Maldivas, Španjolska

Pubblicato: mer, 28/03/2018 - 15:30


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Hai bisogno di aiuto o consulenza da parte di un esperto?

Chiedilo a noi!