Europese Jongeren Site
Informatie en kansen voor jongeren in heel Europa.

Otvorene prijave za projekt Seeds for integration

Želite izgraditi inkluzivnije škole u vašoj zajednici, regiji i zemlji? Uključite se u projekt "Seeds for Integration" i potičite uključivanje mladih migranata i izbjeglica u vašu školsku zajednicu.

Projekt "Seeds for Integration" ("Sjeme za integraciju") provodi Organizacijski ured za europske udruge učenika (Organising Bureau of European School Student Unions - OBESSU).  

Možete podnijeti zahtjev za dodjelu bespovratnih sredstava pod dva različita stupa:

 

1. stup: Ako ste učenik srednje škole ili udruga učenika aktivna na lokalnoj, regionalnoj ili nacionalnoj razini; ako živite na području gdje se učenici s izbjegličkim ili migrantskim podrijetlom suočavaju s mnogim problemima i želite promijeniti situaciju; ako imate kreativnu ideju o tome kako poticati uključivanje mladih učenika u školsku sredinu - za ostvarivanje svoje ideje možete dobiti do 1000 ili 4000 eura.

 

Rok je kontinuiran, što znači da se uvijek možete prijaviti.

 

2. stup: Ako ste član OBSESSU-a, kandidirana ili pridružena organizacija; ako mislite da je projekt "Seeds for integration" važan i želite unaprijediti njegovu promociju i provedbu - sa stupom broj 2 možete dobiti potporu do 7500 eura za promicanje projekta kako bi o njemu saznali i učenici koji žive u ruralnim područjima i manjim gradovima. Vaš će zadatak biti potaknuti ih da se prijave i pružiti im podršku tijekom procesa prijave za prvi stup.

 

Rok je 26. ožujka 2018., 23:59 CET.

 

Za sve detalje pogledajte web stranicu: https://seedsforintegration.org

Gepubliceerd: Do, 15/03/2018 - 12:37


Tweet Button: 

Gerelateerde links


Info for young people in the western balkans

Deskundige hulp of advies nodig?

Een vraag? Klik hier!