Europeiska Ungdomsportalen
Information och möjligheter för unga i hela Europa.

Lelki Egészségünkre - Lelki Egészség Éjszakája

November 5-én, a Lelki Egészség Világnapjához kapcsolódóan idén először kerül megrendezésre a Lelki egészség éjszakája, méghozzá egy igen eseménydúsnak ígérkező éjszakába nyúló program együttes keretében.

A formabontó programsorozat a tudatos belső élet fontosságára hívja fel a figyelmünket, a lelki egészség köré szerveződő programelemek hívószava: „Közel Hozzád, Közel Magadhoz.” Ennek tükrében az önismeret kérdéskörét boncolgatva gyakorlati és elméleti tapasztalatokra is szert tehetünk, közel 20 önismereti workshop közül válogatva mindenki találhat az érdeklődési körének megfelelőt, hiszen a különböző iskolák önismereti workshopjai (pl. táncterápia, művészetterápia, pszichodráma, családállítás) mellett jógaórák, meditáció, coaching, pszichofilmklub és élő könyvtár is várja a látogatókat. Az elméleti megközelítés során pedig olyan elismert szakemberek előadásaira látogathatunk el, mint Tari Annamária, Dr. Szondy Máté, Dr. Pilling János, Dr. Forgács Attila, Prof. Dr. Bagdy Emőke.

 

A programok 5 helyszínen, a Ráday utca – Palotanegyed vonzáskörzetében valósulnak meg, három nagyobb, illetve két kisebb helyszínen, melyek egymástól egy ugrásnyira, így akár gyalog is könnyedén megközelíthetőek: Adna Café, H13 Inkubátorház, Premier Kultcafé, MÜSZI, Lelki Egészségvédő Alapítvány (LEA) Ráday utcai Ambulanciája és Képzési Központja.

 

A Lelki Egészség Éjszakája helyszíneire a bejutás egyszer megváltott karszalaggal történik, elővételben, illetve a helyszínen is beszerezhető.

 

A helyszínek korlátozott befogadóképessége miatt az előadásokra és workshopokra előzetes regisztráció szükséges, a fennmaradó helyekre a belépés érkezési sorrendben történik.

 

Online jegyvásárlás és részletes információ: http://lelkiegeszsegejszakaja.hu/a-rendezvenyrol/

Program, illetve előzetes regisztráció: http://lelkiegeszsegejszakaja.hu/programok/

 

Facebook esemény:

https://www.facebook.com/lelkiegeszsegejszakaja/

 

 

Tóth Nikolett

 

kép forrása: Unsplash/Lambert Yuri

 

 

A cikket az Európai Ifjúsági Portál Facebook-oldalán kommentelheted.

 

 

Publicerad: Fre, 28/10/2016 - 21:12


Tweet Button: 

Länkar


Info for young people in the western balkans

Behöver du hjälp eller råd?

Fråga oss!