Europese Jongeren Site
Informatie en kansen voor jongeren in heel Europa.

Eurasmus - Rooms. Internships. Student guides. Meet people.

Team Eurasmus.com
Eurasmus mikt erop om de jongeren mobiliteit naar het buitenland zo makkelijk mogelijk te maken. Dit doen we door het helpen met je kamer of stage te vinden en je zo goed mogelijk proberen te informeren over je toekomstig land.

Met Eurasmus wordt naar het buitenland gaan een veilige en fijne ervaring, mede door ons beveiligd boekingssysteem, stage platform en de informatie die we hebben over de Europese steden naar keuze. We bieden dit helemaal gratis aan voor studenten en hebben meer dan 65,000 studenten die ons systeem gebruiken. Ongeacht het feit of je een stage doet of een uitwisseling door je universiteit, Eurasmus.com zal je helpen om een accommodatie of stage te vinden in heel Europa.

Momenteel hebben we meer dan 10,000 kamers beschikbaar op onze website, en dit nummer blijft elke dag groeien. Het vinden van je toekomstige nieuwe thuis is nog nooit zo makkelijk geweest. Om zeker te zijn dat het zoekproces zo veilig en makkelijk verloopt als mogelijk, verifiëren en kijken we elke huisbaas na die een kamer op onze pagina wilt zetten. Dit zodat we de kwaliteit van onze accommodaties zo perfect mogelijk kunnen verzekeren. Hier bovenop hebben we ook nog een 24 uur na aankomst betaalsysteem. Je betaalt nog steeds meteen voor je kamer voor de eerste maand maar de huisbaas zal dit bedrag pas ontvangen 24 uur nadat jij aangekomen bent en je nieuwe kamer helemaal goedgekeurd hebt. Hierdoor is de kans helemaal dat er een huisbaas gaat lopen met je geld of dat er helemaal geen kamer is als je aankomt helemaal naar nul gereduceerd.  Laat ons gewoon iets weten indien er problemen zijn en we bekijken elke situatie apart. Natuurlijk helpen we je ook meteen bij het zoeken naar een nieuwe kamer indien gewenst. Het enige wat jij moet doen is dus genieten van je nieuwe thuis en je buitenlandse avontuur!

 

Met meer dan 3,000 bedrijven die geregistreerd zijn bij ons in heel Europa, heb je de mogelijkheid om je perfecte stage te vinden op ons platform. Om het allemaal nog gemakkelijker en stressvrij te maken hebben we ook regelmatige statusupdates. Dit betekent dat we je up-to-date houden bij elke stap. Zo zullen we je bijvoorbeeld meteen laten weten als een bedrijf je aanvraag heeft bekeken en of ze het aanvaard of afgewezen hebben.
Op deze manier hoef je dus niet meer stressen over het feit of je de job hebt of niet. Het solliciteersysteem is ook zeer gemakkelijk: je kunt solliciteren via je LinkedIn-profiel of natuurlijk meteen via onze site.

Je buitenlandse avontuur beginnen zou niet moeilijk of stressvol mogen zijn. Bij Eurasmus is het daarom altijd al onze missie geweest om de studenten te ondersteunen die naar het buitenland gaan.
Indien je ons wilt contacteren, altijd welkom via marketing@eurasmus.com.

 

Geschreven door Simon Geurden.

Gepubliceerd: Do, 05/03/2015 - 10:18


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Deskundige hulp of advies nodig?

Een vraag? Klik hier!