Den europeiske ungdomsportalen
Informasjon og muligheter for unge i aldersgruppen 13 til 30.

Nå kan du søke ASEF Summer University!

Har du lyst til å lære, bli utfordret og få nye venner fra hele Asia og Europa? Bli med i #ASEFSU21-crewet på et sommerstudie i Australia og New Zealand!

ASEF Summer University (ASEFSU) er en 2 ukers opplevelsesbasert læringsreise og «Interdisciplinary Innovation», som vil finne sted fra 27. januar til 10. februar 2018 i Melbourne og Christchurch. Det er åpent for asiatiske og europeiske studenter og unge yrkesaktive, mellom 18 og 30 år, med høy kompetanse i engelsk.

Det 21. ASEF Summer University vil bli holdt under emnet «Youth with Disabilities: shaping Inclusive ASEM Societies», og vil tilby en blanding av praktiske lagøvelser, tankevekkende forelesninger, forskning i grupper, og erfaringsbasert læring.

ASEFSU21 består av 3 faser:

Fase 1: Forberedelser over nett (ca 6 uker)

Deltakerne vil aktivt delta i en MOOC-liknende opplevelse, inkludert webinarer og online crash courses for å bli kjent med emnene i prosjektet. Deltakerne vil også bli tildelt både individuelle øvelser og gruppeøvelser, som krever at de setter av 2-3 timer i uka.

Fase 2: «Interdisciplinary Innovation» i Australia og New Zealand (ca 2 uker)

Denne fasen består av treningssesjoner, forelesninger og inspirerende studiebesøk hvor deltakerne vil oppdage og utvide sin kunnskap om formingen av inkluderende ASEM-samfunn.

Fase 3: Spin-off aktiviteter og lansering av prototyper

Alle prototyper som utvikles på stedet, analoge og digitale, vil bli analysert og testet etter prosjektet, av interessenter og organisasjoner som er engasjert i ASEFSU21.


 

Det er ingen registrerings- eller deltakeravgift.

Arrangørene vil bidra med subsidiering til reise, opphold og måltider.

Søknadsfrist: 10. desember 2017, GMT 23:59

Finn ut mer her: http://bit.ly/2zsBRbM

 

Publisert: Tir, 05/12/2017 - 23:40


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Trenger du eksperthjelp eller råd?

Ask us!