Den europeiske ungdomsportalen
Informasjon og muligheter for unge i aldersgruppen 13 til 30.

Glad i naturen?

Slik bruker du DNTs selvbetjente hytter

Tenk deg å ha nøkkel til nesten 500 hytter over hele Norge, og å kunne dra på hyttetur når det passer for deg. Med medlemskort i Den norske turistforening, blir dette virkelighet.

Som medlem i turistforeningen får du blant annet en nøkkel som gir deg tilgang til alle DNT-hyttene rundt i hele landet. Det betyr at du kan velge mellom nærmere 500 hytter når du og kjæresten eller vennene dine har lyst på hyttetur. Hyttene kan ligge ganske sentralt, eller veldig avsides, og varierer i standard fra utedo og vedovn til oppredde senger og treretters middag.

 

Hva koster det?

Som DNT Ung-medlem får du halv pris på leie av hytter i hele landet, og du får for eksempel låne de ubetjente hyttene i Oslomarka helt gratis! DNT Ung er for ungdom mellom 13-26 år og har 30 000 medlemmer. DNT Ung-medlemmer kan også være med i lokale ungdomsgrupper som arrangerer turer og aktiviteter for og av ungdom.

 

Hvor skal jeg dra?

Har du prøvd app’en UT.no, hvor du finner kart, hytter og turforslag?

Den Norske Turistforening er Norges største friluftslivsorganisasjon med over 245.000 medlemmer. DNT arbeider for å fremme et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv og for å bevare natur og kulturverdier.

Publisert: Ons, 23/10/2013 - 14:28


Tweet Button: 

Relaterte koblinger


Info for young people in the western balkans

Trenger du eksperthjelp eller råd?

Ask us!