Den Europæiske Ungdomsportal
Information og muligheder for unge i hele Europa.

Ung og full av ideer?

© shutterstock.com - Nejron Photo
© shutterstock.com - Nejron Photo
Trafo er et tilbud til skapende ungdom mellom 16 og 22 år. Trenger du pengestøtte, kurs, eller et sted å stille ut, kan dette være noe for deg.

Trafo kan hjelpe deg å få fram ideen eller prosjektet ditt. De ønsker å fange opp nye uttrykks-, visnings-, og distribusjonsformer, så her er det lov til å tenke nytt og prøve ut ting som ikke har vært gjort før.

 

Stille ut, penger til prosjekt, kurs og veiledning

På Trafos Arena kan du vise fram tekst, bilde, lyd og film. Her sender ungdom fra hele landet inn ting og får tilbakemeldinger.

 

Trenger du penger? Da kan du søke om økonomisk støtte til prosjekter. Hvis du har en idé om noe du ønsker å utvikle og er mellom 16 og 22 år, kan du søke om inntil kr. 10 000 i støtte. Behandlingstiden er kort, og du får svar tre uker etter søknadsfristen.

 

Gjennom Trafo kan du også delta på verksteder og workshops over hele landet, i alt fra film til skriving, samtidsdans og sprayboks. Reisen dekkes for deltakere slik at det er gratis å delta samme hvor du kommer fra.

 

Det beste av alt er kanskje Trafos mentortjeneste, der du får tilbakemelding på ting du jobber med! Mer enn 50 profesjonelle kunstnere og andre fra kreative yrker veileder, og blant disse finnes alt fra animatører og folk som jobber med digitale medier til fakirer og noen som har peiling på elektronikk. Send inn deler av ideen eller problemene du sitter og tenker på, så setter Trafo deg i kontakt med en passende mentor.

 

Er ikke Trafo noe for deg?

For hvert problem finnes det tusen løsninger! Og slik er det kanskje med ideer også? Hvis ikke Trafo var greia for deg finnes det mange andre steder du kan få hjelp og støtte til å jobbe med innovasjon og ungt entreprenørskap, eller ha det gøy med ny teknologi og oppdagelser!

 

First Lego League
For de yngste kan First Lego League være verdt å sjekke ut. Dette er et forsknings- og teknologiprosjekt for barn og unge mellom 10 og 16 år.

Aktiv ungdom
Aktiv Ungdom gir støtte til internasjonale ungdomsinitiativ for ungdom mellom 13 og 30 år.

Ung tiltakslyst
Ung tiltakslyst kan gi råd, veiledning og støtte til ungdom fra 13 til 26 år med skaperkraft.

Innovasjon Norge
Innovasjon Norge arrangerer EMAX Norge - en arena for ungdom mellom 18 og 25 år som brenner for entreprenørskap og ledelse.

Ungt Entreprenørskap  
Går du på skole? Ungt Entreprenørskap tilbyr undervisning, informasjon og veiledning om entreprenørskap mellom skoler, utdanningsinstitusjoner og næringsliv.

Offentliggjort: Ons, 23/10/2013 - 12:54


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Har du brug for hjælp rådgivning fra en ekspert?

Spørg os!