Den Europæiske Ungdomsportal
Information og muligheder for unge i hele Europa.

Jongerenwebsites buiten Europa

online help
Photo by: Don Hankins http://www.flickr.com/photos/23905174@N00/
Kijk verder dan Europa! Ben jij ook benieuwd hoe jongeren in andere werelddelen geïnformeerd worden? Op deze websites vind je alvast heel wat nuttige informatie.

Australië

youth.gov.au: website van de Australische overheid voor jongeren over gezondheid, onderwijs, werk, cultuur, milieu, geldzaken en meer.

 

Spanje, Portugal en Zuid-Amerika

oij (in het Spaans en Portugees): website van de Ibero-Amerikaanse jongerenorganisatie, die jongerenagentschappen in Latijns-Amerika, Spanje en Portugal overkoepelt. Hij gaat vooral over inclusie en integratie en de samenwerking tussen jongeren, met nieuws, evenementen en links naar video's en nationale organisaties.

 

Zuid Afrika

nyda: website van het Zuid-Afrikaanse National Youth Development Agency, dat zich vooral bezighoudt met de ontwikkeling van jongeren en andere jeugdkwesties. Je vindt er informatie over werk, solliciteren, beurzen, gezondheid, een eigen bedrijf starten en nieuwe vaardigheden opdoen.

 

Canada

Youth Canada: praktische informatie over werk, loopbanen, reizen in het buitenland, onderwijs, geld, gezondheid, diensten voor jongeren en nog veel meer.

 

Offentliggjort: Ons, 09/10/2013 - 13:57


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Har du brug for hjælp rådgivning fra en ekspert?

Spørg os!