Európsky portál pre mládež
Informácie a príležitosti pre mladých ľudí v celej Európe.

EURES chat - voor banenzoekers

Photo by: photologue_np https://www.flickr.com/photos/44313045@N08/
Internationaal solliciteren wordt je steeds makkelijker gemaakt? Durf jij de grens over te zoeken?

Zoek je een baan? En struin je niet alleen de Nederlandse vacaturesites af maar sta jij ook open voor een job in het buitenland? En wil je informatie over hoe het er in een land aan toegaat maar dan wel van iemand die er echt woont en de tijd neemt voor jouw persoonlijke vragen? EURES chat biedt je precies dat.

 

EURES chat is een service binnen het job portal van Europa: EURES. Je kunt in de chat rechtstreeks praten met een adviseur in een ander Europees land als je bijvoorbeeld informatie wilt hebben over hoe makkelijk het is om een baan te vinden in dat land, wat je vooral wel of niet moet doen als je gaat solliciteren en wat je allemaal kunt verwachten als je eenmaal in dat land woont.

 

Deze service is nog nieuw voor EURES dus je vindt er nog niet alle Europese landen terug. De chats van de verschillende landen die er al wel zijn, zijn op verschillende tijden en dagen geopend dus je kunt het beste zelf regelmatig kijken of er een adviseur beschikbaar is. De landen die nu al een actieve chat hebben, zijn: Denemarken, Estland, Groot-Brittannië, Malta, Noorwegen, Finland en Zweden.

Dátum uverejnenia: ut., 30/09/2014 - 14:57


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Potrebujete pomoc alebo poradenstvo?

Opýtaj sa nás!