Europeiska Ungdomsportalen
Information och möjligheter för unga i hela Europa.

Elke jongerenwerker kan een European Youth Worker zijn!

graffiti wall
Photo by: shiningbrightly http://www.flickr.com/photos/lydiashiningbrightly/
Werk jij met of voor jongeren en wil je jouw jongeren meer kansen bieden? Verdiep je dan eens in de mogelijkheden die Europa je biedt.

 Als jongerenwerker ben je eigenlijk een promotor van wat jongeren wél kunnen maar in de crisis valt het niet mee om hen allemaal een positief beeld van de toekomst voor te spiegelen.

 

Wist je dat er bij de EU mogelijkheden zijn voor iedereen die met jongeren werkt om nieuwe ideeën op te doen en betere manieren te vinden om jongeren vooruit te helpen?

 

De EU vindt jongerenwerk erg belangrijk en daarom worden er trainingen georganiseerd voor jongerenwerkers, (jongeren)beleidsmakers en andere organisaties die veel met jongeren te maken hebben. Deze trainingen zijn er om internationale ervaring uit te wisselen en om jongeren in deze moeilijke crisistijd te motiveren om Europese mogelijkheden te gebruiken.

 

De European Citizenship in Youth Work Training Courses (ECTC) helpen professionals te begrijpen wat het betekent om een Europees burger te zijn en hoe je deze status kunt benutten. Integreer Europa in je dagelijkse praktijk en biedt jongeren meer (internationale) ervaring, mogelijkheden voor de toekomst en laat hen zelf ontdekken dat ze meer kunnen dan ze hadden gedacht.

 

SALTO-YOUTH organiseert deze trainingen in verschillende Europese landen. Wil jij zo’n training volgen? Hier vind je meer informatie.

 

Wil je meer trainingsopties? Kijk ook eens in de Europese trainingsagenda.

Publicerad: Tis, 19/11/2013 - 14:34


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Behöver du hjälp eller råd?

Fråga oss!