Het ideale CV met Europass

designed by freepik.com
Droom je al langer van een werk- of studie-ervaring in het buitenland, maar heb je een beetje hulp nodig om de eerste stap te zetten? Europass helpt!

Internationale studie, stage of baan in gedachten? Start met Europass! Europass biedt allerlei informatie, van tips over solliciteren in het buitenland tot een set gratis documenten, waarmee je jouw vaardigheden en talenten kan laten zien.

 

De basis van Europass is het Europass curriculum vitae, dé Europese standaard voor een CV, dat in alle EU-talen aanwezig is. Het CV kun je naar wens aanvullen met documenten over je taalvaardigheid, je werkervaring en je diploma’s.

 

Wil je werken, studeren of stage lopen? Dan is het belangrijk dat je duidelijk maakt wat je weet en wat je kunt. Kijk verder op de website voor meer informatie. Ben jij op het moment bezig met solliciteren? Misschien zelfs al in het buitenland? Maak jouw internationaal erkende CV dan snel in orde. Want je wilt natuurlijk wel dat jouw in Nederland opgedane vaardigheden ook voor werkgevers over de grens goed leesbaar en te begrijpen zijn. Met de online editor kun je je CV eenvoudig op je eigen computer opslaan en vervolgens gebruiken en aanpassen wanneer je maar wilt.

Je hebt zelfs de mogelijkheid om je gegevens in je LinkedIn-profiel met één druk op de knop te uploaden. En wil je wel een internationaal erkend CV maar wil je niet dat er Europass op staat? Geen probleem, je kunt je CV ook zonder Europasslogo maken.

 

Meer tips voor het maken van je CV of het voorbereiden van je (internationale) sollicitatie?

Check de website van Europass.

Gepubliceerd Ma, 26/10/2015 - 13:24
Laatste wijziging Vr, 27/05/2016 - 15:43Info for young people in the western balkans