Europeiska Ungdomsportalen
Information och möjligheter för unga i hela Europa.

Twee aparte databases voor EVS opportunities én EVS organisaties

Photo by: Piers Brown https://www.flickr.com/photos/piers_brown/
Start je vrijwilligers-experience of a lifetime hier!

Welkom bij de nieuwe databases voor EVS (European Voluntary Service) opportunities en organisaties! Kende je de EVS-database al?  Die heeft zich ‘voortgeplant’ er zijn nu twee databases voor European Voluntary Service: eentje met projecten en één met alle organisaties.

Database EVS Opportunities

Database EVS organisations

Het is soms best lastig om internationale projecten te vinden die toevallig nét om een vrijwilliger zitten te springen als jij een project zoekt: daar is de Volunteering Opportunities Database voor in het leven geroepen. Kijk hier om projecten te zien die nú een vrijwilliger zoeken.

Deze database is nog nieuw dus er zijn nog niet zo veel ‘opportunities’ op dit moment. Maar er zullen snel steeds meer actuele projecten worden geplaatst. De database toont vooralsnog alleen projecten die aangesloten zijn bij de European Voluntary Service binnen het Erasmus+ programma.

Als je een project vindt dat je gaaf lijkt, hoef je alleen maar de genoemde instructies te lezen om je aan te melden; je kunt contact opnemen met de organisatie door de "contact email address" button te gebruiken.

 

Wil je meer informatie over hoe je een passende vrijwilligerservaring kunt vinden? Neem even de tijd en read this article.

 

Let op! Please note that the content of these databases is in English.

 

EVS organisatie?

 

Als je een organisatie vertegenwoordigt die projecten binnen European Voluntary Service aanbiedt, klik dan hier om jouw projecten die vrijwilligers zoeken toe te voegen aan de opportunities database.

Publicerad: Tor, 09/10/2014 - 11:04


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Behöver du hjälp eller råd?

Fråga oss!